Personvernerklæring

Når du bestiller produkter eller registrerer deg på vår nyhetsbrev, gir du oss tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

Simona Viciute Design er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bestilling av produkter eller ved å melde deg på nyhetsbrev. Simona Viciute Design følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.

Hvilken informasjon samler vi om deg?

Opplysninger du selv oppgir

  • Når du bestiller produkter på nettbutikken.
  • Når du registrerer deg på nyhetsbrev.
    (Navn, Adresse, postnr.,by, kjønn, fødselsår, e-post og telefonnr.)

Opplysninger vi henter fra offentlige registre

Når du bestiller inngangsbillett til en av våre Boligmesser hentes følgende informasjon: adresse, kjønn og fødselsår fra offentlige registre basert på hva som er registrert på ditt telefonnummer.

Opplysninger vi samler inn om din bruk av simonaviciute.no

  • Hvilken teknologi du bruker. Om du er på laptop, nettbrett eller mobil, hvilken nettleser du bruker, IP-adresse, nettverksoperatør og lignende.
  • Hva du gjør. For eksempel hvilke sider du besøker.
  • Hvor du er. Vi registrerer din geografiske posisjon basert på din IP-adresse eller andre former for lokalisering.

Hvor lagres informasjonen?

Informasjonen lagres i våre databaser.

Informasjon fra andre kilder

I de tilfeller vi mangler informasjon henter vi dette fra tredjeparter som hjelper oss å analysere markedsføringen av nettbutikken, bruken av simonaviciute.no og forbedre tjenestene våre.

Hva brukes informasjonen til?

Vi jobber hele tiden for å gi deg en god opplevelse av Simona Viciute Design og her er de viktigste formålene vi bruker personopplysninger til:

  1. Informere deg om nye produkter. For å gjøre dette må vi ha din e-post eller telefonnummer slik at vi får sendt deg en invitasjon. Adressen din bruker vi for å kartlegge hvilken av våre produkter som er mest interessant for deg.
  2. Forstå markedstrender og behov gjennom statistikk. Vi analyserer data for å forbedre og videreutvikle våre produktene.

Deles informasjonen med andre?

Nei, informasjonen blir kun brukt av Simona Viciute Design.

Sletting av personopplysninger

Vi har rutiner for sletting. Du kan til enhver tid sjekke hvilke opplysninger vi har om deg nederst på denne siden. Du kan samtidig be om å få disse slettet i samme prosess. Du kan også be om å få fjernet opplysninger vi har om deg. Dette gjøres meget enkelt med å ringe (46 59 88 77) eller sende oss en epost (post@simonaviciute.no). Du vil motta en årlig invitasjon til ett eller to av våre arrangementer. På denne invitasjonen vil det tydelig fremkomme hvordan du blir slettet fra våre systemer.

Hovedregelen er at personopplysninger lagres i 6 år fra du ble registrert i vår database eller når du sist ble oppdatert i databasen (bestilte produkter eller registrerte deg på nyhetsbrev).

Barns personvern

Vi ønsker ikke å samle inn eller på annen måte behandle personopplysninger om barn under 16 år. Hvis barn under 16 år likevel har gitt oss personopplysninger, eksempelvis ved å bestille varer til en av messene eller melde seg på nyhetsbrev, vil vi slette opplysningene så snart vi blir oppmerksomme på forholdet. Foresatte kan kontakte oss som angitt nedenfor.

ØNSKER DU Å BLI SLETTET?

Skriv e-post til oss for å bli slettet fra våre databaser.

Du får da tilsendt en bekreftelses e-post hvor du må bekrefte at du ønsker å bli slettet. (Husk å sjekke søppel e-post / spam hvis du ikke finner e-posten).